Proč svaz zdražil klubovné o 100 %. Z roku 2008 na rok 2009?

Ja si hlavne myslim, ze kdyz

Ja si hlavne myslim, ze kdyz pominu tancovani a porotu jako takovou, tak svaz funguje vyborne, ne?
Prijde mi to cele perfektne zorganizovane. Souteze maji vysokou uroven, mistrovsvtvi vzdycky bezvadny, openy taky. Informacni system CSTS je nejspis jeden z nejlepsich na svete!
Skoda, ze se nedela moc pro porotu, vzdelavani apod. A taky pary, ktere reprezentuji nemaji prakticky zadnou financni podporu (na mistrovsvi apod.)
Takze spis jenom jde o to, kam se ty penize lejou... klidne at platime, to je v poradku, ale at ty penize jdou na lepsi veci...
Na druhou stranu, kdo bude tady platit porotcum drahe trenery na skoleni, kdyz tam vetsina chodi "pro ucast" a na chlebicek...

Jo svaz funguje OK, ale ve

Jo svaz funguje OK, ale ve chvíli, kdy se začíná hrát já na bráchu brácha na mě a ještě se přitom začíná hodně mlaskat a je to slyšet z Litoměřic až do Brna, tak to začíná být nechutné.

To ani nevim... svaz vybira

To ani nevim... svaz vybira nejake klubovne? A kolik to je? Ja klubovne platim klubu a ne svazu...

No vybírá. Na rok 2008 to

No vybírá. Na rok 2008 to bylo 1500 Kč (v ceně byl Dancetime za 792 Kč. Na rok 2009 to bylo také 1500 Kč, ale dancetime v ceně už nebyl a tato položka nezmizela ani z rozpočtu svazu, takže za ní pravděpodobně nekdo pojede na dovču.

Zase snaha hledat problémy

Zase snaha hledat problémy tam kde nejsou.

Poslat nový komentář